Kako Povezati Dolge Razdalje

Kazalo:

Kako Povezati Dolge Razdalje
Kako Povezati Dolge Razdalje

Video: Kako Povezati Dolge Razdalje

Video: Kako Povezati Dolge Razdalje
Video: Лайфхаки для ремонта квартиры. Полезные советы.#2 2024, April
Anonim

Danes se lahko povežete s komunikacijo na dolge razdalje, ne da bi zapustili svoj dom. Če se želite povezati z omrežjem Intercity in konfigurirati prehod SIP, boste potrebovali analogni telefon, glasovni prehod in dostop do interneta.

Kako povezati dolge razdalje
Kako povezati dolge razdalje

Navodila

Korak 1

Odstranite prehod in vse potrebne kable za povezavo naprave s škatle.

2. korak

Registrirajte se na spletnem mestu www.mezhgorod.info. Pridobite prijavo in geslo za povezavo

3. korak

Priključite vrata za glasovni prehod (z oznako L1) v vrata Ethernet v računalniku z omrežnim kablom (priložen glasovnemu prehodu).

4. korak

Konfigurirajte računalnik tako, da bo pravilno deloval s prehodom. Kliknite »Start« in na seznamu izberite »Nadzorna plošča«. Na "Nadzorni plošči" izberite meni "Omrežne povezave".

5. korak

Premaknite miškin kazalec nad zavihek Local Area Connection. Z desno tipko miške kliknite meni Lastnosti. V oknu izberite "Internet Protocol TCP / IP" in nato - "Properties". V oknu izberite "Samodejno pridobi naslov IP" in nato - "Samodejno pridobi naslov strežnika DNS". Kliknite V redu.

6. korak

Po vseh teh korakih bo računalnik samodejno prejel svoj naslov IP od prehoda. Odprite brskalnik, vnesite v naslovno vrstico https://192.168.8.254 (naslov IP omrežja "Intercity") za avtorizacijo. Na strani kliknite Prijava. Na privzeti strani je odprt dostop do nastavitev prehoda SIP

7. korak

Konfigurirajte omrežje WAN za povezavo glasovnega prehoda z internetom. V razdelku Osnovne nastavitve izberite zavihek Network Settings. V tem meniju določite informacije o avtorizaciji in vrsto povezave (v tem primeru je navedena »Static IP«). Kliknite gumb Sprejmi.

8. korak

Če uporabljate dinamični naslov IP, izberite zavihek NAT / DDNS v razdelku Osnovne nastavitve. V tem meniju označite Omogoči STUN Client. V vrstico IP / domena STUN strežnika vnesite stun.fwd.net. Nato kliknite gumb "Sprejmi".

9. korak

V razdelku »Osnovne nastavitve« izberite zavihek »Nastavitve SIP«. V tem meniju označite Proxy Server / Soft Switch kot podporo za SIP. Nato v polje vnesite domeno SIP in IP proxy strežnik / domeno - 80.76.135.2. Vnesite uporabniško ime in geslo, prejeto med registracijo na spletnem mestu www.mezhgorod.info, v polju "Številka predstavnika FXO". Kliknite gumb Sprejmi.

Priporočena: