Kako Poslati SMS S Skrite številke

Kazalo:

Kako Poslati SMS S Skrite številke
Kako Poslati SMS S Skrite številke

Video: Kako Poslati SMS S Skrite številke

Video: Kako Poslati SMS S Skrite številke
Video: Как скинуть перезвони мне 2 способа. 2024, Maj
Anonim

Iz vašega telefona ni mogoče poslati anonimnega sporočila SMS, na primer klicati s skrite telefonske številke, lahko pa uporabite spletne storitve drugih ponudnikov. Obstajajo tudi posebni računalniški programi, ki izvajajo to dejanje.

Kako poslati SMS s skrite številke
Kako poslati SMS s skrite številke

Potrebno

Internetna povezava

Navodila

Korak 1

Poiščite mobilnega operaterja, ki s skrite številke streže naročniku, ki mu želite poslati SMS. To lahko storite s posebnimi spletnimi storitvami ali s prvimi tremi števkami za kodo države - to je številka operaterja.

2. korak

V računalniku odprite spletni brskalnik in pojdite na spletno mesto operaterja v razdelku za pošiljanje sporočil. Ta funkcija je pogosto na voljo samo za pošiljanje sporočil operaterjevim strankam, podrobnosti preverite na strani za pošiljanje.

3. korak

Za svoj računalnik prenesite poseben program, ki pošilja sporočila SMS s skritega identifikatorja, na primer https://smsdv.narod.ru/. Vso nameščeno programsko opremo v računalniku je treba preveriti s protivirusnimi programi.

4. korak

Konfigurirajte program v skladu z navodili na strani za prenos.

5. korak

Poiščite spletno mesto za pošiljanje anonimnih sporočil SMS. Za pošiljanje sporočil s skrite številke ne uporabljajte aplikacij, nameščenih na mobilnih telefonih, večina jih je zlonamernih. Poleg tega obstaja še veliko možnosti za pošiljanje anonimnih sporočil, zato ne hitite s spreminjanjem konfiguracije telefona.

6. korak

Ena najpreprostejših možnosti je, da pošljete sporočilo z običajne neznane številke, samo kupite drugo kartico SIM in nikomur ne povejte njene številke. Operaterji podatkov o strankah ne razkrijejo nikomur, če niso kršili določenih pravil, zato pošiljatelja najverjetneje nihče ne bo prepoznal. Pozanimajte se tudi o dodatnih funkcijah sporočanja, tako da se obrnete na ponudnika storitev.

Priporočena: